Eller

Hei!

Det er 0 brukere pålogget akkurat nå

Stor Oppdatering

Oppdatering

Hei, Jeg har idag utført store endringer på Habbias. Valutaen vår er nå delt opp slikt:

 - Mynter delt på 100
 - Duckets delt på 100
 - Diamanter delt på 10

 

Alle vanlige møbler er derfor GRATIS i katalogen. Pris på LTDer, Ducket Bags, Skilt og VIP Katalog er endret for å bedre reflektere vårt nye system.

 

Alle nye spillere vil nå starte med 10 mynter og 5 ducket samt 1 diamant. Videre vill ALLE spillere motta 1 mynt og 1 ducket hvert 15 min. Vi har i den anledning fjernet regelen vi hadde mot å stå AFK. Autoklikkere eller andre macroer forblir forbudt.

 

Dere som allerede har Gullbarrer, Diamant-credits og lignende kan veksle dem inn via meg om ønskelig for samme verdi som økonomien er delt på (1/100 og 1/10). Disse credit-furniene som allerede eksisterer er IKKE redeemable og heller ikke tradeable. De vil derfor kun være kosmetiske. Dette er gjort for å unngå å måtte ødelegge rommene deres hvor disse type møbler er brukt. Nye credit furni som blir kjøpt er selvfølgelig redeemable og tradeable som før. 

 

Vi har også gjort endringer på Ducket Bags. Disse kan naturligvis ikke inneholde samme rewards som før. Odds for alle eksisterende og kommende Ducket Bags er som følger:

 - 65% for And
 - 24% for 1 Mynt
 - 6% for 10 Mynter
 - 1% for 20 Mynter
 - 2% for 1 Diamant
 - 1% for 5 Diamant
 - 1% for "Super Rare"

Dagens nye ducket bag inneholder Brun Drage!

 

Vi vil også legge til "Gull Bagger" og "Diamant Bagger" Disse vil ligne på ducket baggene men koste mynter og diamanter samt ha helt egent "Super Rares".

 

Ukens raritet vil også bli lansert på førstkommende søndag. Her vil vi rotere rariteter som kan kjøpes uke for uke.

 

Våre priser for valuta i shoppen vår (Hvor du kan kjøpe duckets, mynter og diamanter for ekte penger) er også oppdatert for å gjenspeile de nye endringene våre. Alt i alt får man "mer" for pengene nå kontra før endringen.

 

Flere små oppdateringer vil finne sted de nærmeste dagene for å "finpusse" litt

 

Vi vil også ønske Leon velkommen på Habbias teamet! Leon vil bidra med det sosiale i spillet, markedsføring, lage custom furniture, bistå med ROTW og mye mer!

Reager